Werkwijze

Vanaf het moment dat u zich hebt voorgenomen om uw badkamer en/of toilet te gaan renoveren kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen.

Binnen de regio Twente ben ik gaarne bereid gratis en vrijblijvend bij u langs te komen om de situatie te bekijken, uw wensen te bespreken en de technische mogelijkheden te onderzoeken. Op basis van het definitieve indeling van de badkamer, een overzicht van het sanitair en wand- en vloertegels zal ik u een vrijblijvende prijsopgave doen.  

Na inschatting van de benodigde tijd van uit te voeren werkzaamheden zal ik u deze offreren in een vaste prijs (aanneemsom). Dit is voor u wel zo prettig, voorkomt verrassingen achteraf en u kunt gelijk bepalen of het binnen uw budget past.

Ook voor de benodigde bouw- en installatiematerialen zal een inschatting worden gemaakt en een stelpost worden opgenomen die op basis van nacalculatie zal worden verrekend. U mag er vanuit gaan dat deze stelpost de maximale uitgave betreft.

In het werk kan er soms sprake zijn onvoorziene omstandigheden welke niet bij het eerste bezoek / opname kon worden vastgesteld. Dit kan meer- of minderwerk opleveren en zal direct aan u worden gemeld en in overleg moeten worden opgelost.

Alle bouw- en installatiewerkzaamheden zullen door mij worden uitgevoerd (o.m. bouwwerk scheiding - voorzetwanden, loodgieterswerk water aan- en afvoer, cv-installatie verwarming, elektra voorzieningen, tegelwerk, afmontage). Alleen in bijzondere gevallen kan er een specialist worden geraadpleegd of ingeschakeld.