Bert

Bert Voogd is 62 jaar, getrouwd met Joke en trotse vader en opa van 2 volwassen kinderen (Nicole en Emile), 4 kanjers van kleinzoons (Joppe, Pelle, Jasper en Lars) en zijn prinses kleindochter (Anne).  Bert heeft op het gebied van de facilitaire dienstverlening in diverse functies bij verschillende werkgevers (o.m. ABN AMRO, FC Twente, Saxion Hogeschool)  in meer dan 30 jaar een brede werk- en levenservaring opgebouwd.

In 2009 heeft hij besloten als zelfstandig ondernemer (ZZP) aan de slag te gaan en van zijn hobby / passie zijn bedrijf gemaakt. Als liefhebber van klussen en alles wat met bouwen en wonen te maken heeft is elk project / klus voor hem een uitdaging om een perfect resultaat af te leveren.

Na een mooie actieve voetbalcarrière tot op het hoogste amateurniveau (o.m. Sportclub Enschede, De Tubanters, VV Haaksbergen, FC Ottenstein) is hij niet meer zelf actief in de voetbalsport doch is nog steeds een fervent supporter en (kritische) volger van de voetbalsport. FC Twente is zijn trots. In zijn vrije tijd is hij een fanatieke doch recreatieve wielrenner (MTB en Racefiets) die elke zondagochtend met z'n fietsvrienden ergens in het mooie Twentse landschap "rondkoerst". Tevens heeft hij interesse voor moderne kunst, binnenhuisarchitectuur en fotografie.

Betrouwbaarheid, geduld, sociaal vaardig, luisteren, inleven, oplossingsgericht, maatwerk, creatief, oog voor detail, nauwkeurig, sfeer, humor en sportief zijn kernwoorden die hem kenmerken en aanspreken.

Bert is geen ex-bouwvakker die vaak routinematig en volgens opdracht zijn werkzaamheden uitvoert doch een all-round klusliefhebber die affiniteit heeft met bouwen en wonen. Hij heeft zich ontwikkeld van een ervaren doehetzelver tot een professionele klusser, denkt graag met u mee en levert graag een passende oplossing voor uw renovatieplannen.