Veelzijdig Project Appartement “Wilhelmina” (2)

Na de sloop zijn we  inmiddels begonnen met de afbouw. De reconstructie van de electravoorzieningen was een omvangrijke klus en werd volledig in overleg afgestemd op de toekomstige inrichting. Centraaldozen voor de tafellampen, stopcontacten en schakelaars op een logische plek etc. Diverse oude materialen werden hergebruikt. Na het aanbrengen van het nieuwe verhoogde lattenwerk werden de gipsplaten met een gipsplatenliftje aan het plafond geschroefd. Aangezien het plafond gespackt gaat worden werden gipsplaten met 4 afgeschuinde kanten gebruikt. De “spacker” kan zo een mooi strak plafond zonder zichtbare naden afleveren. Door middel van “metal-stud” profielen werd een nieuwe entreehal afgetimmerd en een kozijn geplaatst t.b.v. de dubbele deuren met glas naar de woonkamer. Voor de kapstok werd een nis gerealiseerd. De badkamer en toilet werden tevens voorzien van nieuwe kozijnen voor hoge deuren (231,5 cm). In combinatie met het hoge plafond een goede keuze. Onder een impressie van de voortgang.

wilhelmina-15wilhelmina-16wilhelmina-13wilhelmina-17wilhelmina-18wilhelmina-19

Posted in Badkamer verbouwen, Klus, Toilet verbouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *